Album fredag 2018

Tidligere i dag kom den overraskende meldingen om at Erlend Hjelvik har sluttet i Kvelertak. Nå kommer resten av bandet med en oppdatering.

I en uttalelse fra de resterende bandmedlemmene i Kvelertak, Vidar Landa, Bjarte Lund Rolland, Maciek Ofstad, Marvin Nygaard og Kjetil Gjermundrød, sendt på epost til GAFFA.no mandag kveld, kommer det frem at de øvrige musikerne i bandet skal ha visst om at Hjelvik skal ha vært på vei ut en god stund.

De har dermed hatt tid til å planlegge veien videre, og finne en ny vokalist.

Planen var å fullføre festivalsommeren med den originale besetningen, men siden Erlend ikke kan fullføre sammen med oss, presenterer vi allerede nå det nye bandmedlemmet på Fjellparkfestivalen kommende helg, heter det.

Vokalisten deler åpent brev med fansen på Facebook.

Nyheten om at Kvelertak-frontmann Erlend Hjelvik slutter i bandet har nettopp kommet ut.

I et åpent brev til fansen på Facebook skriver Hjelvik blant annet at det er «nødvendig» for ham å gå sine egne veier, og at selv om tiden i bandet har vært både morsom og givende har det også tatt på.

«Grunnet omstendigheter utenfor min kontroll kommer jeg ikke til å ha mulighet til å gjøre våre siste fire konserter som er planlagt i Norge denne sommeren. Jeg beklager overfor festivalarrangørene og fansen som hadde planlagt å få med seg disse konsertene», skriver han videre.

Kvelertak ble startet i 2007 og besto frem til i dag av Erlend Hjelvik, Vidar Landa, Bjarte Lund Rolland, Maciek Ofstad, Marvin Nygaard og Kjetil Gjermundrød. Det er foreløpig ikke bekreftet hvorvidt bandet planlegger å fortsette med en ny frontmann

Bandet skulle etter planen opptre på Fjellparkfestivalen fredag denne uka.

— Det kom veldig bardus på dette. Det er jo dumt i og med at det er fire dager til festivalen og de er det største trekkplasteret sammen med Delillos. Vi vet ikke hva som skjer, men bookinggruppen vår jobber med saken og hører med bookingbyrået deres hva som vil skje. Vi håper og tror publikummet vårt har forståelse, sier festivalsjef Simen R. Berrefjord til VG.

Den nye vokalisten i bandet blir Silver Ivar Nikolaisen han leverte bra for min del i flekkefjord så håper det blir like bra andre steder de har konserter i landet ellers så blir det en spennende tid fremover for bandet gleder meg til å se hva de kommer med på andre konserter.

 

Bilder fra fredag kommer flere bilder etterhvert så bare følg med.

%d bloggere liker dette: