Bilder norway rock 2018 fredag

Et band jeg tar med meg på kvelden blir dette  Nightwish 

EKSKLUSIV FESTIVALOPPTREDEN I NORGE 2018

Bandet har eksistert siden 1996 og gitt ut 8 studio album, 22 singler, 7 DVD og solgt over 8 millioner på verdensbasis. Bandet har nylig annonsert 9-måneders lang «DECADES WORLD TOUR 2018» som starter med utgivelse av dobbelt samlealbum «DECADES» som blir utgitt i mars 2018 via plateselskapet Nuclear Blast.

Set listen på verdensturneen, også på Norway Rock, vil inkludere rariteter fra tidligere epoker med en ny vri. Dette sies kun vil skje på denne turneen, så her kan man få med seg en «one-off-opplevelse» av de sjeldne.

Siste gang Nightwish spilte i Norge, var i 2015 foran 10 000 mennesker, så dette sier litt om deres fantastiske musikk som er suverent omfavnet.

 

Et annet jeg tar denne kvelden er Avatar 

Hva skal vi si om denne deilige svenske gjengen, de spilte i 2016 og satte band som Five Finger Death Punch helt i skyggen. Vi har nesten blitt truet med juling om ikke disse kom tilbake ASAP .. hehe. Norway Rock Festival digger Avatar, de spiller en musikk som passer oss midt i blinken, du se dem fredag 6. Juli 2018 i kvinesdal . Har du ikke opplevd Avatar før, så er det jaggu på tide, for her blir du revet med av fantastisk vokal, utrolige rytmer og sceneshow .. Og igjen de kicker så jævlig ass live!

Disse har jeg sett før så kan høre de igjen jeg her i kvinesdal i 2018.

 

Et annet som jeg skal se er Turbonegro 

Det er med stor glede vi kan meddele at legendariske TURBONEGRO kommer til Norway Rock Festival 2018. Bandet er nok velkjent for rockefolket, men vi kan ta med at de startet opp i 1989 på Nesodden, ble oppløst 1998, gjorde et forrykende comeback i 2002-2010, og startet opp igjen i 2011 med det som stort sett er dagens besetning.

Turbonegro spiller en blanding av Hardrock, Punk Rock og Deathpunk. De har etter en lang karriere opparbeidet seg en stor fanskare i inn- og utland, kalt Turbojugend, som bidrar til at en live konsert med Turbonegro er en fantastisk opplevelse.

Bandet slapp sitt niende studioalbum, ROCKNROLL MACHINE, fredag 02.02.2018

 

Et annet jeg ikke har hørt tar jeg med meg sent på kvelden er Painkiller

Oslobasert band med medlemmer fra Mindtech, Maktfaktor og Suicide Bombers utgjør dette skremmende bra Judas Priest tribute-bandet. Bandet som startet som et hobbyband, er nå fullt dedikert til deres selvsagte oppgave. Ansett som et av Norges beste i sin art, og lover at kjente klassikere vil komme som perler på en snor.

Oppdateres om litt tekst kommer om bandene etterhvert.

 

Bilde link fredag

%d bloggere liker dette: