Bilder norway rock 2018 lørdag

Dette er et band jeg tidligere hørt så kan gjerne høre de enda en gang i Kvinesdal tar med alt jeg kan få her på festivalen.Bandet spiller på lørdagen på kvelden på Main Stage så her kan alle få sett de godt. 

Oslo Ess slapp sitt femte studioalbum ”Frie radikaler” i Mars 2018 og har vært på en omfattende Norgesturne. Låter som «Jeg vil ikke!» og «Leter etter deg» har gått på tung rotasjon på flere radiokanaler siden de ble sluppet. Med sine fire foregående album har den kreative og produktive gjengen i Oslo Ess høstet lovord, fått femmerne og sekserne kastet etter seg.

Oslo Ess er et av de mestspillende band i landet, og kan vise til ikke mindre enn 210 konserter på bare 1 år i 2012. Bandet fra Oslo er godt kjent for sine energiske konserter med rampete rock. OSLO ESS kan vise til Spellemannspris-nominasjon og to førsteplasser på VG-lista. Vi kan glede oss til en eksplosiv opptreden når Oslo Ess spiller opp til dans!

Bandet som jeg nå skal høre er  Status Quo (UK)

EKSKLUSIV FESTIVALOPPTREDEN I NORGE 2018

Det er en meget stor ære å kunne meddele at legendene er Norway Rocks headliner lørdag 7. juli. STATUS QUO, som har eksistert i nærmere 50 år har hatt en imponerende merittliste. Bandet har solgt over 118 millioner plater, vunnet utallige musikk priser samt spilt over 6000 konserter på verdensbasis. Nå i 2017 har bandet hatt opptreden på steder som Royal Albert Hall, Sydney Opera House, Glastonbury og Wacken. STATUS QUO har eksklusiv opptreden i Norge hos oss på Norway Rock 2018.

Vi gleder oss til kongelåter som In The Army Now, Caroline, Whatever You Want og mange flere.

Tar med meg dette på festivalen 2018 Accept (DE)

EKSKLUSIV FESTIVALOPPTREDEN I NORGE 2018

Det er med stor glede og begeistring vi nå kan presentere ACCEPT som co-headliner til NRF 2018. Tyske ACCEPT var en av de store heavy metal bandene på 80-tallet, og blir også regnet som en av grunnleggerne av speed metal og europeisk power metal.

Siste album «The Rise of Chaos» er rykende ferskt og ble utgitt 4. august 2017.

 

Det er flere bra som spiller denne kvelden som Status Quo,Backstreet Girls, Accept ,Metal Worx.

Så her er det litt for en hver smak av musikk for meg selv vet jeg ikke helt hva jeg skal velge ut men noe blir det vel så går ikke tom hjem fra sletta med bilder i sekken. 

Oppdateres etterhvert i løpet av uken

 

Link til bilder lørdag

%d bloggere liker dette: