Marineland

Marineland

Marineland ligger sydvest på Mallorca, i utkanten av den eksklusive feriebyen Portals Nous. Avstanden til de mer kjente feriebyene Palma Nova og Magaluf er kun noen få kilometer.
Hovedattraksjonen i Marineland er det imponerende bottlenose delfinshowet, hvor delfinene bl.a. gjør noen utrolige hopp og leker med trenerne deres. Showet er god underholdning for hele familien, ikke kun for barna.
De to andre forestillingene med californiske sjøløver og papegøyer er også underholdende, men kanskje aller mest for barna. Foruten ulike show finnes det også andre dyr, f.eks. pingviner, skilpadder, flamingoer og eksotiske fugler. I tillegg finnes det et kjempeakvarium med haier, giftige skorpionfisker, rokker og de litt mer fredelige klovnefiskene.
De fleste familier burde nok sette av en halv dag til besøket i Marineland. Resten av dagen kan med fordel tilbringes på den barnevennlige sandstranden, som ligger rett foran parken. Stranden er grunn og ligger godt beskyttet mot bølger.
En annen mulighet, etter besøket i Marineland, er å gå en tur til havneområdet i Portals Nous. Det er et flott område med dyre lystbåter, eksklusive butikker og gode restauranter. Det er selvfølgelig også hyggelig å bare kjøpe seg en is og nyte de rikes lekeplass.

%d bloggere liker dette: