Norway Rock 2017

Norway Rock Festival blir arrangert av Norway Rock Live

Foreningen ble stiftet 20.10.2015 og består i all hovedsak av de samme folkene som i sin tid startet Kvinesdal Rock Festival som i 2008 skiftet navn til Norway Rock Festival. Vi valgte å være en forening for å vise alle at vi gjør dette fordi vi synes det er moro, og ikke for at noen skal tjene penger på dette. Alt overskudd blir værende i selskapet.

Festivalen blir i all hovedsak drevet på dugnad av folk som brenner for dette og synes det er kult å få verdensstjerner til å spille på et jorde i Kvinesdal.

Vi er alltid på utkikk etter flere som deler vår interesse og som kan tenke seg å ta et ekstra tak for å gjøre festivalen enda bedra.

Selve plassen har lang historikk som arrangementsted for store og små fester. Vi har gode kommunikasjonsmuligheter for bil, buss og tog. Se for øvrig oversikten over alternativer for reisemuligheter til Kvinesdal.

Parkering, camping og festivalområdet er på en flate, og ligger i flotte omgivelser med elva Kvina rennende rett forbi. Det er muligheter for både bading og fiske. Vil du fiske må du ha et gyldig fiskekort.

Alle fasiliteter  vil være tilgjengelig også i år. Vi satser hardt på at denne delen av festivalen skal være hygienisk og behagelig for deg som besøkende.

Egne toaletter for handikappede vil være lett tilgjengelig på området.

Norway Rock opprigg 2017
Norway Rock Fredag 2017
Norway Rock Lørdag 2017
Diverse bilder Rock 2017

%d bloggere liker dette: