Western Water Park

Western Water Park
Western Water Park ligger i det sørvestlige Mallorca, like ved feriebyene Palma Nova og Magaluf. Det er det største badelandet på Mallorca, og kan by på mange attraksjoner for hele familien.
De minste har sitt helt eget område med masse vannsprut, klatreborger og små vannsklier. De litt større barna kan more seg med de aller fleste vannskliene, men det er en som kun er for de største. Det er den bratte vannsklien, The Beast, hvor det går i et utrolig tempo!
Hele familien kan slappe av på gressplenen i den store parken eller ved noen av de mange solsengene ved de store svømmebassengene, hvorav et lager store bølger en gang i timen. Det er naturligvis også forskjellige kafeteriaer og restauranter der, så man kan få litt påfyll av energi.
Som navnet antyder, ligger det også en western-by inne i parken. Husene er som tatt ut av en cowboyfilm. Banken, salongen, sheriffens kontor, ja de er her alle sammen. Et deilig sted å slappe av og gå på oppdagelsesferd sammen med barna. Det er også forskjellige forestillinger der i løpet av dagen.
Dagen går fort i Western Water Park, så ikke planlegg å ha mindre enn en hel dag når du skal dit. Informasjon om priser og åpningstider finnes på parkens nettside.

%d bloggere liker dette: