Da er det første bandet på plass

Da er det siste fra meg da ser jeg frem mot en dag i morgen siden oppdateres når det blir bedre tid etter festivalen.

Nightwish

Nightwish
Nightwish
Nightwish
Nightwish

 

Nightwish

Nightwish

Her er playboys på tur inn for å spille opp på festivalen

Da entrer de scenen for å få litt liv i leiren.

 

 

 

Så da er vi i gang for dagen med Radio Jørn som første bandet i dag.

Første på plass i dag.

Da er Big City på plass på sletta så her kommer det til å bli masse bra musikk i dag så bare å følge med her kommer det bilder fortløpende ettersom de spiller.

 

Da er det andre bandet som entrer scenen i dag.

 

Denne siden oppdateres etterhvert under festivalen………..følg med.

Forfatter: Rafoss foto

«Hei. Mitt navn er Jan Ivar Rafoss. Jeg er innehaver av Rafoss Foto som siden 2012 har drevet med salg av bilder til mediehus. Jeg har siden jeg var liten vært glad i å ta bilder. Naturbilder er det jeg liker mest å ta, og jeg har alltid hatt en trang til å få frem gleder hos andre med mine bilder. Jeg begynte å interessere meg ganske tidlig og innså at dette var noe for meg. Jeg etablerte meg etter hvert som freelancer og fotograf på Sørlandet. Som freelancer opplever en mye rart i hverdagen og det er helt fantastisk, men i lille Norge ikke markedet stort nok til å brødfø meg med fotografering siden det er så mange som holder på med det. Til tross for at jeg etter hvert utvidet mitt tjenestespekter med større område så er det ikke lett å drive i denne bransjen, så jeg har en jobb som sjåfør ved siden av for å få endene til å møtes.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: